Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«УДАР» оприлюднив список мажоритарників

Партія «Удар» сьогодні, 10 липня, оприлюднила список кандидатів-мажоритарників на парламентські вибори. Список оприлюднив керівник обласного передвиборчого штабу партії «УДАР» Петро Адамик.

115 округ – Дмитро Добродомов

116 округ – Андрій Березюк

117 округ – Оксана Юринець

118 округ – Тарас Мандзюк

119 округ – Іван Щипанкевич

120 округ – Юрій Моравецький (колись був в партії «ПОРА»)

121 округ – Олександр Старовойт (був у «Нашій Україні»)

122 округ – Ігор Самардак

123 округ – Лариса Федорів (колись була в УНП)

124 округ – Андрій Сенюк

125 округ – Михайло Гичка (став депутатом Львівської облради від ПППР)

126 округ – Андрій Кіт (колись був в «Сильній Україні»)

Лідер Львівського обласного осередку партії «УДАР» Ярослав Гінка швидше за все піде по партійному списку.

На запитання Гал-інфо чи всі кандидати з оприлюдненого списку є партійцями «УДАРу» Ярослав Гінка сказав: «11 претендентів є партійцями, а один (Добродомов) позапартійний».

Ярослав Гінка наголосив, що партія «УДАР» хоче провести спільний з опозиційними силами праймеріз і в рамках угоди з опозицією погодиться зняти своїх кандидатів на користь інших сильніших опозиційних кандидатів.

Він зазначив, що нардеп повинен бути стійким до впливу зовнішніх чинників, таких як підкуп, примушування до якихось дій, залякування, тобто, не повинен стати «тушкою».

«Я проти того, щоб партійні вожді з Києва кулуарно домовлялися і складали списки мажоритарників. Сьогодні вже є такі, які не мають жодної прив’язки до Львівщини, але приїздять на округи і працюють начебто від об’єднаної опозиції», - сказав Гінка.

Відповідаючи на запитання Гал-інфо щодо якісного професійного наповнення списку мажоритарників, Ярослав Гінка сказав: «У нас є громадські діячі, службовці, журналісти, письменники».

Один із кандидатів депутат обласної ради Оксана Юринець зауважила, що вона є фаховим економістом і успішним підприємцем, але «будучи добрим економістом ти не можеш бути добрим юристом, тому ми користуємося порадами фахівців».

Вона також додала, що в політологічному плані її консультує завідувач кафедри політології Національного університету «Львівська Політехніка».

Основною ідеологією ударівці називають «сучасний патріотизм».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ