Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські прикордонники затримали трьох мігрантів із Сирії та Палестини

Українські прикордонники відділу «Дякове» Мукачівського загону затримали трьох мігрантів із Сирії та Палестини, які плагували потрапити в країни ЄС оминувши пункти пропуску. Повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Вчора, 13 жовтня,  на Закарпатті прикордонники затримали громадянина Сирії. Чоловіка – нелегала виявили в рейсовому автобусі сполученням «Виноградів – Велика Паладь» за 3 км від кордону. Чоловік планував потрапити в країни ЄС оминувши пункти пропуску.

Чоловіка  затримують вже не в перше. Так, два тижні тому, його  разом з дружиною та дитиною, затримували за спробу порушення кордону по підробленому закордонному паспорту в пункті пропуску «Вилок» Мукачівського загону.

Ще двох незаконних мігрантів за допомогою мобільного тепловізійного комплексу виявили сьогодні, 14 жовтня, прикордонники відділу «Лужанка». Невдовзі за 100 метрів від кордону прикордонний наряд затримав двох осіб без документів. Зі слів затриманих, вони є громадянами Сирії та Палестини. Наразі з затриманими тривають фільтраційні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ