Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові для воїнів на фронті збирають музичні інструменти - "Львівська Хвиля"

У Львові до Дня святого Миколая для військових, які воюють на Сході України проти російських окупантів, збирають музичні інструменти.

Про це інформує радіо "Львівська Хвиля".

Найбільше солдати хочуть отримати баян. Та якщо ще маєте зайву гітару – можете принести її до Будинку офіцерів на вул. Театральній.

Також для захисників готують розважальну програму з жартами та піснями. Зокрема начальник Будинку офіцерів Віталій Провозін зазначає:

"Львівський будинок офіцерів шукає баян)) На фронт !!! Напередодні Дня святого Миколая представники колективу Львівського будинку офіцерів знову вирушать на Схід. Щоб поспілкуватись безпосередньо в окопах та бліндажах з нашими Захисниками, зігріти їхні душі теплими словами та улюбленими піснями. Вже працюємо над сценарієм, у якому домінуватимуть жарти, веселі репризи, що, безумовно, підніматиме настрій наших Героїв. Вже спілкуємось з командирами та солдатами і, відповідно, їх можливостей та бажань плануємо маршрут Львівського Миколая донецькими степами. Приємно, що є вже попереднє замовлення від наших хлопців: просять звичайнісінький баян!

Якщо у когось в шафі є зайвий баян, гітара, просимо через 58 будинок офіцерів(м.Львів, вул.Театральна,22) передати його нашим солдатам на фронт. Звіт буде обовязково!!!".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ