Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Українці розробляють онлайн-платформу для просування артистів

В складний для України та світу час, сфера культури постраждала найбільше. Попри це, ситуація спонукає людей до змін. З початком пандемії, команда Muscreators, разом з багатьма колегами, постала перед питанням: “Що буде далі?”.

23-го листопада Ukrainian Startup Fund оголосив стартапи, які отримують грант на реалізацію своїх ідей. Команда Muscreators увійшла до 5-ки фіналістів та отримує грант  у розмірі $25.000 на розробку автоматизованої платформи для просування артистів. Платформа допоможе артистам займатися масштабним промоушеном свого контенту, як на локальному музичному ринку, так і по всьому світу. 

Команда Muscreators не зупиняється на досягнутому, увійшовши до трійки лідерів YEP! Starter INNOSME від стартап-інкубатора YEP!, отримавши цінні призи, серед яких: Резидентство в коворкінгу для стартапів LIFT99 Kyiv Hub!

Платформа Muscreators - перший український музичний стартап, який орієнтований на розв'язання проблематики артистів у просуванні їхньої творчості по всьому світу. Творці продукту застосовуватимуть технологію штучного інтелекту, яка також допоможе створювати масштабні медіа-кампанії для артистів.

«Українці - одна з найкреативніших та кращих творчих націй. Тим самим, завдяки платформі Muscreators - яку ми хочемо розробити, українські артисти матимуть нагоду вийти на новий рівень, доносити свою творчість глобально та розширювати географію свого слухача.  Ми знаємо наскільки це важливо для українського артиста та для України в цілому. Але, на сьогодні, ми відчуваємо проблематику в монетизації та просуванні артистів не лише на локальні ринки музичного бізнесу. Європейські країни та США, вже не один рік, отримують  велику частку ВВП шляхом музичного продуктообігу. Україна також має всі шанси приєднатися до цих країн. Тому, для нас, це одне із головних завдань», - розповідає засновниця Muscreators, Ольга Білозір.

Реліз проєкту запланований весною 2021-го року. Тож, Muscreators занурюється у розробку, щоб вже навесні презентувати платформу, для масштабного та ефективного промоушену артиста на локальний та світовий ринок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ