Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

П’ять стартапів з України потрапили на конкурс Seedstars World 2020/21

Пам’ятаєте, ми вже розказували про наших друзів - компанія Seedstars, яка проводить щорічні глобальні змагання перспективних технологічних стартапів на ринках, що розвиваються.

П’ять стартапів з України потрапили на конкурс Seedstars World 2020/21 і вже готові позмагатися онлайн на конкурсі 10 листопада о 10:00.

Наразі стартапи, відібрані для участі у змаганнях, готуються змагатися за титул локального переможця, що дозволить їм перейти на регіональний етап змагань. Після регіонального рівня, 5 стартапів, що переможуть, пройдуть до глобального фіналу і позмагаються за 500 000$ інвестицій.

«Ми дуже раді знову повернутися до Києва, але вже із онлайн змаганням Seedstars World. Незважаючи на глобальну пандемію, наша мета залишається незмінною - надати стартапам України можливість масштабуватися, підвищувати їх впізнанність та отримувати кошти для розвитку їхнього бізнесу. Івент буде насправді визначним, адже ми почуємо про інновації та найновіші рішення в онлайн форматі, - ділиться Зарина Габдолова, івент та ком'юніті менеджер у країнах ЦСЄ та Центральної Азії в Seedstars.

Що стосується змагання в Україні, то за підсумками головного етапу відбору, п’ять українських стартапів були відібрані представити свої компанії на онлайн заході, де буде обраний лише один переможець, що і приєднається до регіонального етапу Online Seedstars CEE взимку 2021 року. 

Учасниками онлайн-конкурс Seedstars Kyiv 2020/21 є наступні стартапи:

  • Legal Nodes: юридична платформа, що дозволяє компаніям аутсорсити свою юридичну роботу перевіреним професіоналам та юристам для перетворення її у діджитал формат.
  • FLIIST: глобальна платформа соціальної каталогізації, яка надає повний набір інструментів для консолідації інформації в одному місці.
  • Elomia: штучний інтелект, що замінює психолога.  Він слухає, розуміє та надає психологічну підтримку цілодобово та без вихідних, а коштує в 40 разів дешевше.
  • iCorn: революціонізує фермерів та покупців зерна у способі ведення бізнесу, створюючи більш ефективний та прозорий процес постачання.
  • Jobian: зв'язок між роботодавцями та працівниками-мігрантами, який дає можливість швидко та безпечно проводити пошук роботи та працевлаштування. 

Онлайн-трансляція пітчингу Seedstars Київ відбудеться на сторінці події Seedstars у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ