Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Уряд призначив трьох нових заступників Міністра інфраструктури

1/3
На сьогоднішньому засіданні Кабінет Міністрів України ухвалив низку кадрових призначень, зокрема призначив трьох нових заступників Міністра інфраструктури.

Про це інформує пресслужба відомства.

  • Василя Шкуракова призначено Першим заступником Міністра інфраструктури України 

Працював на керівних посадах в Міністерстві фінансів України, ПрАТ "Укргідроенерго" (2017-2018) та ПрАТ «Укрфінжитло» (2020-2021). 

Має понад 20 років професійного досвіду, зокрема у таких сферах як фінанси паливно-енергетичного комплексу, виробничої сфери та інфраструктури, майнових відносин та фінансового планування, боргової політики, управління фіскальними ризиками та ліквідністю ЄКР. Є членом Наглядової ради ПрАТ «Укргідроенерго» (з 2019 – по теперішній час).

  • Анатолія Комірного призначено заступником Міністра інфраструктури з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. 

Починав кар’єру у 2006 році на виробничих видобувних підприємствах, де пройшов шлях від провідного інженера до експерта з інвеступравління. З 2011 року працював у Дніпропетровській обласній адміністрації, з 2014 року - на керівних посадах у IT-секторі. 

  • Мустафу Масі Найєма призначено заступником Міністра інфраструктури України

З червня 2021 року виконував обов’язки радника Міністра на громадських засадах. До цього працював заступником гендиректора державного концерну "Укроборонпром" (2019-2021).   

У 2014 - 2019 роках був народним депутатом України VIII скликання, членом «Комітету з питань європейської інтеграції». У цей же період був Членом колегії Міністерства внутрішніх справ України та одним з кураторів проєктного офісу реформи Національної поліції України. До цього часу з 2005 року працював журналістом, редактором, телеведучим та медіаменеджером провідних українських видань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ