Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Услід за активними лучанами волонтера підтримали і депутати міськради

Низка депутатів Луцької міськради, обрані від різних політичних сил, задекларували готовність підтримати кандидатуру відомого волонтера й адвоката Василя Нагорного при присвоєнні звання «Почесний громадянин Луцька». Про це повідомив власкор Гал-інфо.
На фото: волонтер Василь Нагорний і дитяча письменниця Наталка Гуркіна

Нагадаємо, голова ГО «Принцип» Віктор Грисюк підготував подання до міськради із проханням присвоїти звання «Почесний громадянин Луцька» волонтерові Василю Нагорному.

Віктор Грисюк у клопотанні підкреслив, що «Василь Нагорний – людина, яка є взірцем мешканця нашого міста і прикладом для наступних поколінь лучан».

Грисюк підкреслив, що Нагорний із 2014 року безкоштовно захищав права та честь військовослужбовців, які брали участь в АТО та ООС. За цей час він безплатно надав понад 10 тисяч консультацій ветеранам російсько-української війни, взяв участь у 300 судових засіданнях.

Відомий волонтер може стати почесним лучанином

До клопотання ГО «Принцип» долучилися ще півтора десятка громадських організацій, серед яких Рада адвокатів Волині, «Автомайдан України», Самооборона Волині, «Розвиток мікрорайонів міста», ГО «Волинська спілка ветеранів антитерорестичної операції» та інші. Окрім того, на підтримку активісти забрали підписи сотень лучан.

У соцмережах розгорнулася справжня кампанія – десятки відеозвернень та постів від відомих лучан на підтримку цієї ініціативи.

Громада Луцька ініціювала присвоєння почесного звання відомому волонтерові

Андрій Рабомізо – захисник України, пройшов через пекло війни в Іловайську та Вуглегірську, «Людина року-2016».

Леся Чайка - педагог НВК №26, голова методичного об'єднання вчителів української мови.

Володимир Павлік – представник Європейського центру правової співпраці в Україні, керівник міжнародних проєктів.

Jonnnik`s Academy Of Success

Не лишилися осторонь і депутати Луцької міськради. Відеозвернення опублікував зокрема позафракційний Микола Яручик (обраний як висуванець «Європейської солідарності»).

Про підтримку присвоєння звання «Почесний громадянин м.Луцька» Нагорному також заявив голова фракції «Народний контроль» Павло Данильчук.

Депутат із фракції «Свобода» Микола Романюк написав у фейсбуці: «Василя (Нагорного, - Гал-інфо) підтримує багато людей, достойна кандидатура!»


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ