Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В "Борисполі" виявили громадян Узбекистану з підробленими паспортами Болгарії за 12 тис. доларів

В «Борисполі» прикордонники виявили трьох громадян Узбекистану з підробленими паспортами Болгарії. Про це йдеться у повідомленні на сайті Держприкордонслужби.

14 січня, під час повторної перевірки пасажирів, що прямували на авіарейс до Варшави, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили трьох громадян Узбекистану, які пред’явили підроблені паспортні документи Болгарії. В паспортах були замінені сторінки з установчими даними.

Виявилося, що громадяни Узбекистану за своїми справжніми документами мали прямувати на авіарейс до Анкари, проте «передумали» та попрямували не рейс до Варшави, але вже з підробленими паспортами.

Іноземці розповіли прикордонникам, що придбали підробки у невідомої особи в Україні за 12 000 доларів США.

В результаті громадян Узбекистану притягнули до адмінвідповідальності за ст 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КУпАП. Крім того, до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Підроблені паспорти у іноземців вилучили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ