Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Ходорові об`єднана громада обере голову і депутатів

У Ходорівській міській об’єднаній територіальній громаді стартував виборчий процес. Уже 27 березня вперше оберуть депутатів Ходорівської міської ради об’єднаної територіальної громади і міського голову. Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Загальна чисельність виборців Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади становить понад 20 тисяч осіб, - зазначив Федір Алєйніков. - До неї увійшли місто Ходорів і 41 село".

Додамо, що Центральна виборча комісія своєю постановою від 26 січня 2016 року затвердила Календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення перших виборів депутатів районних рад у Києві, сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 27 березня 2016 року. Календарний план можна завантажити, натиснувши на посилання http://www.cvk.gov.ua/pls/acts/getd?id=41918&ptext=

Загалом 27 березня відбудуться перші вибори у сільських, селищних і міських об’єднаних територіальних громадах в 10-ти областях України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ