Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В київраду від "Солідарності" йде один зі спонсорів "днр"

Про це написав на порталі "Четверта влада" Денис Казанський. "Спочатку, коли мені сказали, я вирішив, що це якась помилка. Але ні. Це відбувається насправді. В Київську облраду балотується від партії "Солідарність" балотується яскравий представник донецьких, друг Януковича, зять російського олігарха та спонсор "днр" В'ячеслав Соболєв. Це той випадок, коли все настільки погано, що віднімається дар мовлення. Гірше було б тільки в якби "Солідарність" виставила кандидатом самого Януковича", - написав журналіст.

За словами видання, В'ячеслав Соболєв є зятем колишнього російського сенатора та фармацевтичного магната Бориса Шпігеля, дочка якого раніше була за мужем за Миколою Басковим. Подейкують також, що Соболєва пов'язує давня дружба з колишнім президентом Віктором Януковичем. 

Соболєв невідомий у Києві, натомість його поява в рядах партії Петра Порошенка спричинила замішання, що межує з шоком, у патріотично налаштованих донеччан, які нині мешкають у столиці, зазначив Денис Казанський. 

"За які заслуги та яким чином В'ячеслав Соболєв потрапив до списку партії влади, яка в своїх рекламних роликах стверджує, що бореться з російською агресією, - наразі не ясно. Це ще належить з'ясувати. Зате відомо, що супермаркети "Обжора", власником яких є Соболєв, прекрасно працюють на окупованій території", - зазначає "Четверта влада".

Денис Казанський нагадує, що "Обжора" радо зустріла російське вторгнення в Україну, коли жодної "днр" ще не було на світі. Вже 5 квітня 2014 року на касах у супермаркеті на бульварі Шевченко автор даної публікації побачив таці для дріб'язку, на яких карта України була оперативно підкорегована. На ній не було Криму. Пізніше, коли "русский мир" уже захлинув Донецьк кривавою хвилею, на касах в "Обжорах" роздавали листівки з агітацією за сепаратизм, а біля входу вивішували прапори "днр" - нагадав журналіст. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ