Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В ЛМР продовжують порушувати Положення про постійні комісії

Як стало відомо журналістам Гал-інфо, сьогодні 28 липня, о 14:00 повинно відбутись засідання постійної комісії ЛМР з питань освіти та науки.

Фото Олена Ляхович

Водночас на порталі депутатів Львівської міської ради, станом на ранок 28 липня, не опублікований порядок денний засідання даної комісії, що прямо порушує Положення про постійні комісії Львівської міської ради 8-го скликання, в якому зазначено:

3.3. Інформація про час та місце проведення чергових засідань постійної комісії та порядок денний оприлюднюється на Інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради у мережі Інтернет не пізніше як за день до дня засідання постійної комісії.
3.4. Розгляд питань, у тому числі документів, здійснюється відповідно до затвердженого порядку денного засідання постійної комісії (надалі – порядок денний). Порядок денний затверджує голова постійної комісії не пізніше одного робочого дня, який передує дню засідання постійної комісії. 
3.5. Порядок денний невідкладно після його затвердження оприлюднюється на Інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради у мережі Інтернет. 

 

Додамо, що головою постійної комісії ЛМР з питань освіти та науки є депутатка від партії "Голос" Христенко Вікторія.

Гал-інфо неодноразово писало про аналогічні порушення роботи постійних комісій Львівської міської ради 7-го скликання, схоже, що цю ж "хворобу" успадкували й обранці 8-го скликання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ