Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В мерії спробують ще раз зустрітися з колективами бунтівних поліклінік

Найближчими днями проведуть повторні зустрічі з трудовими колективами стоматологічних поліклінік у Львові, які протестують проти реформування комунальної стоматології. Перша зустріч відбудеться з колективом 3-ї стоматустанови сьогодні, повідомилша прес-служба Львівської міської ради.

Зустріч з колективом 3-ї стоматологічної поліклініки відбудеться сьогодні, 14 серпня, о 17.00 в актовій залі школи № 18 (вул. Кульчицької, 18).

У прес-службі нагадали, що минулого тижня міський голова зустрівся з працівниками 3-ї, 4-ї та 5-ї стоматологічних поліклінік і запропонував низку необхідних першочергових рішень, які в рамках чинного законодавства допоможуть врегулювати ситуацію, яка склалась у Львові з реформуванням стоматполіклінік. Проте стоматологи не підтримали жодної пропозиції, вважаючи, що мерія і надалі має виплачувати їм зарплату і утримувати установи. Відтак, було запропоновано провести повторні зустрічі з трудовими колективами лікарів-стоматологів.

В мерії наголосили, що лікарі 1-ї стоматполіклініки, яка поки що єдина пройшла всі етапи реформування і зараз є комунальним некомерційним підприємством, офіційно встановили плату за свої послуги, і таким чином заробляють собі на зарплату та утримання закладу і, водночас, надають безкоштовну допомогу людям пільгових категорій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ