Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В обговоренні політичної ситуації в Україні у Тернопільській облраді бере участь Мирослав Сеник

Розпочала свою роботу друга сесія Тернопільської обласної ради, у засіданні бере участь голова Львівської облради Мирослав Сеник. Депутати затвердили порядок денний, першим питанням у якому є політична ситуація в Україні. Зараз депутати Тернопільської облради  працюють над уточненням спільного тексту зверення до Президента України. Про це у коментарі «Гал-info» розповів керівник прес-служби Львівської обради Василь Терещук.

За його словами, в обговоренні питання політичної ситуації в Україні у Тернопільській обладі візьме участь голова ЛОР Мирослав Сеник як ініціатор проведення позачергового засідання з цього приводу у Львівській облраді.
Нагадаємо, що у ЛОР 11 липня відбулося позачергове засідання, на якому розглядалося єдине питання — прийняття звернення до Президента України з приводу політичної ситуації.
Звернення до Президента України та Українського народу підтримали 90 депутатів Львівської обласної ради. Окрім того, депутати облради прийняли рішення рекомендувати депутатам Верховної Ради України із фракцій БЮТ та НУ скласти свої депутатські повноваження в разі блокування роботи ВРУ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ