Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Одесі затримано лідерів "Правого сектора" і "Автомайдану", які брали участь у штурмі "замку" Ківалова

В Одесі правоохоронці затримали лідера місцевої організації "Правого сектора" Сергія Стерненка, його однопартійця із Комінтернівського району Руслана Демчука і главу одеського "Автомайдану" Євгена Резвушкіна. Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова одеської обласної міліції Гіоргі Лорткіпанідзе.

"В рамках проведення слідчих заходів Євген Резвушкін, лідер Одеського "Автомайдану", був запрошений за повісткою до слідчого управління для оголошення підозри у вчиненні злочинів. Йому інкримінується: хуліганство й погрозу або насильство щодо працівника правоохоронних органів. В даний час вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу", - написав він.

При цьому голова одеської обласної міліції Гіоргі Лорткіпанідзе зазначив, що за рішенням Приморського суду затримано лідера одеського "Правого сектора" Сергія Стерненка і куратора Комінтернівського "Правого сектора" Руслана Демчука для оголошення підозри у вчиненні нападу на народного депутата України і його викрадення.

"Якою буде міра запобіжного заходу для цих громадян - вирішить суд", - зазначив Лорткіпанідзе.

При цьому сам Стерненко раніше написав у соціальній мережі, що у нього проводиться обшук.

У свою чергу заступник керівник центрального інформаційного відділу "Правого сектора" Варвара Черноіваненко зазначила, що Сергій Стерненко знаходиться у міліції.

"Точна інформація: Сергій Стерненко зараз знаходиться в УБОЗ за адресою Одеса, вул. Осипова, 23. Прошу всіх підтягуватися туди", - написала вона.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ