Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В СБУ прокоментували ситуацію із закриттям станції на Північній

Управління СБУ у Львівській області не просило міську владу Львова заборонити функціонування перевантажувальної станції твердих побутових відходів на вул. Північній. Про це сьогодні, 4 вересня, в коментарі Гал-інфо повідомив речник Львівського обласного управління СБУ Олег Александров.

Як повідомив Олег Александров, СБУ, дійсно, ще 2 серпня поінформувало міську владу про можливу надзвичайну ситуацію на станції.

«У зверненні ми просили вжити заходів і після цього ситуація на станції суттєво покращилась. Ми в жодному разі не просили про закриття станції. Тому таке посилання на звернення СБУ у рішенні міської ради про закриття станції є не зовсім коректним», - сказав Олег Александров.

Він додав, що управління скерувало такі листи до Львівської міської ради, Львівської ОДА та адміністрації Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Як повідомляло Гал-інфо, сьогодні, 4 вересня, прес-служба Львівської міської ради поширила інформацію у якій сказано, що рішення про заборону функціонування перевантажувальної станції твердих побутових відходів на вул. Північній, 1 та про встановлення шлагбаума ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради на звернення Служби безпеки України у Львівській області та Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ