Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство  |  Кримінал

В Старосамбірській райраді приховують звітність по мікропроектах

Вчора, 10 березня, не відбулася чергова сесія Старосамбірської районної ради через брак кворуму. Шість депутатських фракцій із дев'яти, звинуватили голову ради Тетяну Терлецьку у звичному порушенні регламенту райради при скликанні сесій ради.

Депутати Старосамбірської райради звинуватили голову ради у порушенні регламенту

На захист голови ради виступили депутати Ігор Піхоцький та Юрій Терлецький, чоловік голови, а також голова Турївської сільради Володимир Мисів. Як повідомив власкор Гал-інфо, виступ сільського голови нагадував проповідь, яку він закінчив геть не по християнськи. Мовляв, не дам нікому ніяких документів, бо сам ходжу під криміналом.

Річ у тім, що попри порушення регламенту, депутати Мирон Пацай, Роман Батючок та Андрій Волощак вимагають надати проектно-кошторисну документацію на виконання робіт по мікропроектах на території району. Голови багатьох сільрад, чомусь бойкотують законну вимогу депутатів, голова ради мір не приймає.

А тому, за словами депутата Батючка, на цей раз депутати "проголосували ногами" і на сесію не прийшли.

Після словесної перепалки, зійшлися на тому, що питання порушення регламенту розгляне мандатна комісія райради і попередньо домовились про скликання сесії 24 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ