Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні знімуть фільм жахів "Конотопська відьма" про сучасні події

В Києві планують зйомки фільму жахів "Конотопська відьма", чиї події розгортаються на фоні повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Про це УП розповів засновник компанії Сергій Созановський. 

Він розкрив деякі деталі сценарію: "У дівчини гине хлопець – його вбиває росіянин. Але в силу того, що вона з Конотопа і має певні здібності, вона починає свій кривавий шлях".

Продюсерка фільму Ірина Костюк доповнила, що це новий жанр для кіностудії. Сценарій створював Ярослав Войцешек, уже відомий своєю роботою над мультфільмом "Мавка", фільмами "Захар Беркут" та "Сторожова Застава". 

"Ярослава надихнув сам образ відьми, а також реальна історія конотопчанки, яка прокльонами зустріла російських окупантів у рідному місті. Тоді відео про "конотопських відьом" взірвало інтернет-простір, з’явилося чимало фан-артів. Відео, де жінка безстрашно погрожує російським солдатам, показали навіть в американській рейтинговій гумористичній програмі The Late Show with Stephen Colbert", – говорить Ірина.

Як розповідає продюсерка, історія фільму оповідає про відьму з Конотопу, яка закохалась у звичайного хлопця і зреклася своїх відьомських сил. Та, коли з початком повномасштабної війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого, вона вирішує помститися, повертає свої сили і обрушує криваві кари на вбивць свого нареченого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ