Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулась урочиста посвята у студенти університету "Львівська політехніка"

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/6
Сьогодні відбулась урочиста посвята у студенти університету "Львівська політехніка" та офіційний День першокурсника цього навчального закладу. Про це повідомили 30 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Привітати молодь зі святом прийшов і міський голова Львова.

"Я так розумію, що велика частина вас залишиться жити у Львові, і це дуже круто, адже Львову завжди потрібна нова потужна енергія. Тому маю до вас одне прохання: поки ви студенти, ви маєте право робити і говорити те, що думаєте, тому робіть це, не бійтеся. Якщо вам хтось подобається – говоріть про це прямо, якщо ви з чимось не згідні – заявляйте про це. Про це, до речі, будуть говорити вже цими вихідними на потужній молодіжній події Молодвіж !Voice it, тому слідкуйте за програмою та приходьте.

І на кінець дам вам маленьку пораду – менше сидіть в мережі і більше читайте розумні книжки, бо саме вони вас будуть наповнювати знаннями, які вам потрібні", – зазначив Андрій Садовий, мер Львова.

Зазначимо, що в програмі заходу були: складання присяги, вручення символічного студентського квитка та ключа знань, запалення вічного вогню знань, вітальні слова та невеликий концерт за участі студентів та викладачів університету.

"Вітаю вас із початком студентського життя. Ці роки ви запам’ятаєте назавжди, тому постарайтеся провести їх активно. Наповнюйте свої дні цікавими подіями, які подарують безліч прекрасних спогадів.

Студентські роки – це час, коли ви формуєте свої життєві принципи. В цей час ви знайдете справжніх друзів, які стануть надійною підтримкою в різних обставинах. Також це час, коли ви розпочнете свій шлях до зростання і успіху, час найсміливіших мрій. Тому не марнуйте жодної можливості, які вам даватиме "Львівська політехніка", – сказав Юрій Бобало, ректор університету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ