Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відомі українські футболісти взяли участь у "Різдвяному Кубку" з футболу у Винниках

Щороку у Винниках напередодні Різдва Христового можна побачити безліч футбольних зірок.

Ініціатором вже традиційного 5-го за ліком Різдвяного Кубка є президент футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський та гравець футзального клубу "Максимус" Лямін Хіреш. 

Незважаючи на морозну погоду, до Винник приїхали такі відомі гравці, як Микола Морозюк, Денис Олійник, Віталій Мандзюк, Тарас Завійський, Орест Кузик, Тарас Качараба, Роман Підківка та їхній організатор Лямін Хіреш. Власне, вони всі і захищали кольори «помаранчевих». Натомість їхніми суперниками були гравці у зелених маніжках. Тут можна було побачити Юрія Паньківа, Миколу Іщенка, Дениса Кожанова, Амбросія Чачуа, Тараса Петрівського, Віталія Романюка, Тараса Яворського і Олександра Шандора. Розсудити зіркову компанію довірили гендиректору «Руху» Ростиславу Пузанському.

Два тайми по 30 хвилин неабияк потішили не лише учасників матчу, але і людей, які зібралися довкола поля, щоби насолодитися філігранною технікою, швидкою думкою, точними ударами і блискучими сейвами у виконанні футбольних зірок.

«Помаранчеві» швидше пристосувалася до засніженого поля. Морозюк і компанія постійно вели у рахунку, однак «зелені» не здавалися і відігравалися. Проявивши неабиякий характер, команда Паньківа зуміла встановити остаточний рахунок у зустрічі – 7:7.

ФК "Рух"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ