Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відомий історик Тімоті Ґартон Еш напише про пацієнтів центру UNBROKEN

Тімоті Ґартон Еш – британський історик, журналіст та письменник. Він особисто завітав до Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) Першого медичного об'єднання Львова, аби поспілкуватися із захисниками, які лікуються та відновлюються після поранень, та зібрати їхні історії, - інформує пресслужба ЛМР.

Ці історії стануть частиною оновленого видання знаної на Заході праці Ґартона Еша під назвою «Батьківщини: особиста історія Європи».

Науковець переконаний: історія сучасної Європи та світу твориться просто зараз – в Україні. А пацієнти як ніхто інші можуть розповісти йому, а він – світові, за що саме боряться українці. Важкопоранені захисники вразили британця силою духу та незламністю. І Тімоті Ґартон Еш на власні очі переконався у тому, яку високу ціну платить український народ за свою свободу.

Побачене у центрі UNBROKEN та почуті історії знайдуть відображення у доповненні до книги науковця «Батьківщини: особиста історія Європи». Ця праця охоплює період після Другої світової і до сьогодні, та ґрунтується на особистому досвіді автора. Також ця книга є закликом до європейців захистити спільні досягнення.

Зовсім скоро історії від Тімоті Ґартона Еша з’являться і шпальтах британського журналу «The Spectator».

Довідка

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – це унікальне місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. Також у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Мета центру – аби люди з воєнними травмами не мусили їхати на лікування за кордон, а рятувати, протезувати, реабілітувати їх можна було в Україні. Сайт проєкту: https://unbroken.org.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ