Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відпочив - прибери за собою: львівські екологи закликали громадян до відповідальності

Як зазначив в коментарі Гал-інфо президент громадської організації “Комітет екологічного порятунку України” Вадим Наконечний, все частіше під час прогулянок у лісі, парку, біля водойми ми спостерігаємо залишене сміття.
Президент громадської організації “Комітет екологічного порятунку України” Вадим Наконечний

"Збираючись на відпочинок візьміть із собою пакети для сміття. Все частіше під час прогулянок у лісі, парку, біля водойми ми спостерігаємо залишене сміття, кожен, хто залишив після себе це сміття вважає, що воно саме зникне. Обов’язок кожного з нас прибрати природу за собою, та дбати про навколишнє середовище. Якщо ми не будемо піклуватися про чистоту довкілля, то не зможемо повноцінно жити. І це повинен розуміти кожен.

Можливо, здається, що старань однієї людини недостатньо, щоб зберегти чистоту і не погіршувати стан навколишнього середовища, це не так. Навіть одна людина може вплинути на навколишнє середовище – покращити його екологічний стан. Всі ми повинні пам’ятати, що чистота навколишнього середовища в першу чергу залежить від кожного з нас.

Громадська організація “Комітет екологічного порятунку України” закликає всіх мешканців Львівської області, а також гостей  бути свідомими громадянами та не забруднювати місця відпочинку. Дотримуйтесь санітарних норм та прибирайте сміття за собою після прогулянки у лісі, парку, під час відпочинку на водоймах.

Відпочив - прибери за собою та винеси сміття до контейнера", - зазначив Вадим Наконечний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ