Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відповіді на тест з права для вступників до магістратури

Опубліковані правильні відповіді на завдання єдиного фахового вступного випробування з права для вступників до магістратури, що був проведений 13 липня, - Освіта.ua.

Відповіді можна переглянути тут.

Використовуючи правильні відповіді на завдання тестів єдиного фахового вступного випробування, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту.

Максимальна кількість балів, яку зможе отримати учасник тестування правильно виконавши всі завдання частини тесту загальних навчальних правничих компетенцій, дорівнює 30 балам.

Максимальна кількість тестових балів за виконання завдань частини тесту з восьми базових правничих дисциплін дорівнює 100 балам.

Результатом єдиного фахового вступного випробування стануть рейтингові оцінки за шкалою 100–200 балів, визначені окремо за кожним з блоків «Право» та «ТЗНПК».

Рейтингові оцінки за виконання завдань тесту будуть встановлені лише тим вступникам, які подолають поріг «склав/не склав».

Результати основної сесії єдиного фахового вступного випробування будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників не пізніше 27 липня 2018 року. Про конкретну дату буде повідомлено додатково.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ