Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відсьогодні стартують покази стрічки Андрія Іванюка "Східняк"

Державне агентство України з питань кіно на своєму сайті анонсувало вихід стрічки на широкі екрани 20 серпня. Фільм покажуть у 138 кінотеатрах України.

“Фільм "Східняк" вийде на екрани 138 кінотеатрів України - майже всіх, що працюють зараз, під час карантину, включаючи кінотеатри у маленьких містечках”, - повідомляє керівник компанії-дистриб'ютора SVOEkino Ольга Скрипачова.

Дебютний фільм Андрія Іванюка “Східняк” - комедійне роуд-муві за реальними історіями з життя в АТО. За словами режисера, в основу фільму було покладено, зокрема, і його особисту історію:

“Я намагався показати життя "між боями", життя простого солдата. І до цього додайте, що з хлопцями відбувається, коли йде самий "контакт", якими хлопці потім повертаються і як із ними потрібно жити, спілкуватися. Тобто який "багаж" вони несуть із собою – і позитивний, і негативний”.

Богдан Бенюк, який виконав у стрічці одну з головних ролей, розповів, що зняти його в ролі "Бороди" було задумом режисера, сам він не уявляв себе в ролі бійця.

Фільм створено кінокомпанією "ІнсайтМедіа" за результатами Десятого конкурсного відбору кінопроєктів Державного агентства України з питань кіно. 

Додамо, що зараз триває промо-тур стрічки як на Сході, так і на Заході країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ