Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вільна боротьба: у Львові вшанують Ігоря Первачука

У Львові відбудеться Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті майстра спорту міжнародного класу , чемпіона світу і Європи серед юніорів та володаря Кубку світу Ігоря Первачука.

4-5 березня 2016 року в легкоатлетичному манежі велотреку СКА (вул. Клепарівська, 39 а) відбудеться четвертий традиційний Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті майстра спорту міжнародного класу , чемпіона Світу і Європи серед юніорів та володаря Кубку світу Ігоря Первачука. У змаганнях візьмуть участь юнаки та дівчата 2001-2002 р.н. з Одеської, Полтавської, Донецької, Хмельницької, Житомирської, Івано-Франківської, Чернівецької, Тернопільської, Київської, Волинської, Рівненської та Львівської областей.

Організатори турніру - Львівська обласна федерація вільної боротьби та громадська організація «Еволюція суспільства» Генеральний партнер турніру - ТОВ «Корпорація КРТ».

Метою проведення даного турніру є популяризація та подальший розвиток вільної боротьби, виявлення здібних молодих спортсменів, а також промоція спорту та здорового способу життя в цілому – зазначив організатор змагань Віктор Анатолійович Первачук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ