Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону отримав новий рентгенівський апарат

Завдяки фінансовій підтримці уряду Японії та міжнародної організації ЮНОПС в Україні було успішно реалізовано проєкт для Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (м. Львів), який дозволив розширити технічну базу клініки преміальною цифровою рентгенівською системою GXR-52SD виробництва компанії DRGEM, Південна Корея.

Якісна та своєчасна діагностика є запорукою успішного і ефективного лікування, тому складно уявити сучасний лікувально-діагностичний заклад без цифрового рентгенівського апарату.

Система GXR-52SD забезпечить високу пропускну здатність рентген-кабінету, а також зведе до мінімуму променеве навантаження, що дуже важливо для здоров'я пацієнтів і медичного персоналу.

Серед технічних характеристик, саме отриманого рентгенівського апарата GXR-52SD Військово-медичним клінічним центром Західного регіону хочемо відзначити такі параметри системи:

  • Високочастотний генератор потужністю 52 кВт.
  • 2 цифрових плоскопанельних детектора CsI, які дозволяють отримувати зображення високої якості з високою клінічною точністю. При цьому виключається необхідність переставляти детектори для проведення різнопланових досліджень і як результат зникають ризики пов’язані з пошкодженням детекторів під час переміщення.
  • Точне та ефективне управління дозою: автоматичний коліматор, автоматичний контроль експозиції (AEC), прилад для вимірювання дози випромінювання (DAP).
  • Функція синхронного управління рентгенографічним стендом і автоматичним коліматором.
  • Мережевий інтерфейс DICOM 3.0 забезпечує функції Робочий список, Друк, Зберігання та запит на інтеграцію з системами PACS або RIS.
  • Покращений робочий процес:
    • Моторизована вертикальна синхронізація між трубкою і столом, трубкою і вертикальною стійкою. Що зменшує час позиціювання пацієнта і як результат підвищує пропускну спроможність кабінету.
    • Стіл пацієнта зі змінною висотою та плаваючою декою (PBT-6).
    • Різні методи управління системою (робота з ПК, сенсорний РК-екран, пульт дистанційного керування, кнопка перемикання на коліматорі).
    • Наявність 1280 анатомічних програм (APR), які легко настроюються користувачем за допомогою службового ПЗ.
    • ПЗ: функція перегляду кількох зображень, порівняння двох зображень для отримання найкращої якості зображення, 9 попередньо встановлених анатомічних програм для зображень, EI (індекс експозиції) з використанням сегментації об'єктів.

Рентгенівський апарат GXR-52SD охоплює всі клінічні області застосування, забезпечує чудову якість зображення, надійність, оптимізацію робочого процесу і впевненість у поверненні інвестицій.

Хочеться також звернути увагу на те, що особливу актуальність дане обладнання набуває через пандемію COVID-19, оскільки одним з основних методів діагностики при підозрі на наявність коронавірусной інфекції є рентгенографія органів грудної клітини (ОГК).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ