Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Воїн із Львівщини отримав «Золотий хрест» від генерала Залужного

Захисник Юрій Гринькевич з Ходорівської громади Львівщини отримав почесний нагрудний знак «Золотий хрест» з рук Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного.

24-річний Юрій Гринькевич народився у селі Бориничі Ходорівської громади. З перших днів повномасштабного вторгнення Росії він став на захист Батьківщини, хоча мав і досвід участі в АТО на Донбасі. Про це повідомили в службі звʼязків з громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП.

1/2

Висока нагорода Головкома ЗСУ стала для хороброго захисника далеко не першою. Минулого року Юрій уже отримував відзнаку Президента України «За оборону України», нагрудний «Знак пошани» міністра оборони Олексія Рєзнікова, а також нагороди за оборону Авдіївки та за розгром російської понтонної переправи під Білогорівкою. На початку 2023 року відзначений почесною відзнакою командира військової частини «За оборону Запоріжжя».

Героїчний захисник Юрій Гринькевич з Ходорівщини є гордістю своєї громади та прикладом відваги і самовідданості для інших воїнів. Його мужність і вірність обов’язку по праву відзначені вищим військовим керівництвом України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ