Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Квурт пропонуватиме включити у порядок денний наступної сесії Львівської міської ради питання про затвердження структури виконавчих органів ЛМР

Володимир Квурт пропонуватиме включити у порядок денний наступної сесії Львівської міської ради, яка відбудеться 6 липня, питання про затвердження структури виконавчих органів ЛМР, — повідомив «Гал-info» секретар Львівської міськради. Нагадаємо, 22 червня на пленарному засіданні сесії депутати не проголосували за структуру.

«Рішення: виносити чи ні питання щодо структури сесії прийматиме колегія міської ради. Особисто я пропонуватиму колегії включити його у порядок денний, — наголосив Володимир Квурт. — Зараз важко сказати, чи не буде структура відхилена знову. Пропонуючи саме такий проект структури ми виходили із функціональності. Депутатський корпус натомість вже думає про кадрові призначення, які потягне за собою зміна структури виконавчих органів Львівської міської ради. Я вважаю, що про це говорити рано, спочатку ми маємо затвердити структуру, а тоді вже розробити вимоги до тих чи інших посад».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ