Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Зеленський представив нового голову Тернопільської ОДА

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля. Про це повідомили у прес-службі Глави держави.

Під час робочої поїздки до Тернопільської області Глава держави представив новопризначеного очільника ОДА колективу та вручив йому службове посвідчення.

Ігор Сопель подякував Президентові України за високу довіру.

ʺДля мене це велика честь і водночас велика відповідальність. Я докладатиму всіх зусиль, щоб виправдати цей кредит довіриʺ, – зазначив він.

Ігор Сопель підкреслив, що вважає Тернопільщину краєм з великим промисловим, аграрним, науковим і туристичним потенціалом. ʺПотенціалом, який ми разом з вами повинні розкрити та розвинутиʺ, – наголосив новопризначений голова ОДА.

Очільник облдержадміністрації запевнив, що відкритий для ʺвсіх порядних людей, які готові працювати чесно та прозороʺ, інвестувати в економіку, інфраструктуру та соціальну сферу області.

Він закликав присутніх у залі до спільної праці на користь Тернопільської області.

Ігор Сопель народився 1974 року в м. Хоросткові Гусятинського району Тернопільської області. Закінчив Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, інженер-механік. Займався підприємницькою діяльністю.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Зеленський поїхав на Тернопільщину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ