Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ви просили – ми зробили

Світлофори, спортивні зали, належні дорожні розмітки та капітальні ремонти вулиць. Депутат фракції БПП «Солідарність» Остап Доскіч показав новий підхід до ремонту вулиць. Тепер такі роботи не відбуваються без заміни каналізаційних і водяних мереж.

Остап Доскіч у своїй депутатській діяльності започаткував традиційну рубрику «просили-зробили». У вирішенні справ йому допомагають самі ж мешканці. Люди звертаються до депутата з проблемами району, а він сприяє їхньому вирішенню.

Так, на День медика, під час привітання працівників нової амбулаторії на вул. Б. Хмельницького, мешканці Знесіння просили, аби безпосередньо на місці була можливість здачі крові. Тож, тепер у новій амбулаторії сімейної медицини можна здати загальні аналізи.

Остап переконує, аби вирішення питань було результативним, основне їх не замовчувати:

«За декілька останніх років нам вдалося реалізувати чимало добрих справ. І ці позитивні зміни були реалізовані завдяки тісній співпраці із громадою мікрорайону Знесіння. Люди особисто телефонують мені, пишуть на особисту сторінку у Фейсбук. А отже є реальна можливість бути постійно в курсі подій в окрузі»

«На контролі» – ще одна добра традиція діяльності депутата. Ремонти вулиць – це той процес, який потребує постійного відстеження. До прикладу, від початку ремонту по вул. Ребета, за словами Остапа Доскіча, аж до завершення дорожнього покриття - вулиця була під постійним його наглядом.
Під контролем й активне будівництво спортивного залу у СЗШ №7, завдяки цьому уся запланована робота виконується без затримок.

Крім того, Остап Доскіч є головою комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики, а спілкуватися і стежити за результатами діяльності депутата, Ви можете у соціальній мережі Facebook.

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ