Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як дізнатись адреси пунктів пробного ЗНО?

Як дізнатись адреси пунктів пробного ЗНО? - Український центр оцінювання якості освіти.

Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання можуть роздрукувати запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів пробного тестування.

Запрошення-перепустки з 25 лютого розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайтівідповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО»  необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру.  Для того щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ формується у форматі PDF та завантажується автоматично.

У разі втрати логіна та пароля потрібно звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Нагадуємо: вхід до пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання здійснюється на підставі запрошення-перепустки та документа, що посвідчує особу (паспорт, свідоцтво про народження тощо).

Пробне тестування з української мови і літератури відбудеться 16 березня, з англійської, німецької, іспанської та французької мов, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії – 23 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ