Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як дитині пройти ЗНО не маючи паспорта

Під час реєстрації на участь у ЗНО, яка завершиться 19 березня, директори шкіл мають стежити за цим процесом. Однак виникають проблеми із тим, що частина дітей не мають паспортів у силу різних обставин. Про це сьогодні, 15 березня, під час прес-конференції у прес-центрі Гал-інфо розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.
Фото Гал-інфо.

«Таких учнів, які не мають паспортів, можна реєструвати за свідоцтвом про народження подавши від навчального закладу клопотання у ЛРЦОЯО з поясненням чому ця дитина не має паспорта. Для нас важливо, що директор школи знає про цю проблему. Вона справді здасть ДПА і отримає атестат. Її пустять в пункти тестування з свідоцтвом про народження. Інше питання, що вона не вступить у ВНЗ без паспорту», - сказала Лариса Середяк.

Вона також зазначила, що є проблеми з реєстрацією. Працює регламентна комісія, яка вивчає кожне питання, яке виникає.

«Цього року ми вперше зіштовхнулися із тим, що нам надсилають фотографії малюків, дитячі фото на рівні 6 класу, які вкладають у реєстраційні картки. Їх просто не впустять у пункт, бо на ксерокопії паспорта це зовсім інша людина. Такі документи ми повертаємо і просимо перереєструвати», - сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ