Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович сподівається на підтримку Європарламенту за нового голови

Президент України Віктор Янукович привітав Президента Європейського Парламенту Мартіна Шульца з обранням на посаду, повідомляє прес-служба глави держави.

«Вважаю це свідченням визнання Вашого авторитету, досвіду та значної ролі політичної групи Прогресивного альянсу соціалістів і демократів у діяльності цієї ключової інституції Європейського Союзу. Переконаний, що під Вашим керівництвом Європейський Парламент посилить свій вплив у питаннях внутрішнього розвитку Європейського Союзу та його зовнішньої політики», - йдеться у вітанні Глави Української держави.

Президент висловив сподівання, що Європейський Парламент і надалі підтримуватиме євроінтеграційні прагнення нашої держави та сприятиме реалізації амбітного порядку денного відносин України і Європейського Союзу, першочерговим завданням якого є завершення процесу укладення Угоди про асоціацію.

Разом з тим Віктор Янукович подякував Єжи Бузеку за внесок у співробітництво між Україною та ЄС

Президент України Віктор Янукович надіслав Єжи Бузеку листа, в якому подякував йому за плідну співпрацю та особистий внесок у розвиток співробітництва між Україною та ЄС на посаді Президента Європейського Парламенту.

«В Україні високо цінують Вашу багаторічну і послідовну підтримку євроінтеграційних прагнень нашої держави та зміцнення її ролі на міжнародній арені. Саме у період Вашого головування Європейський Парламент приділяв особливу увагу європейському майбутньому України», - наголосив у листі Віктор Янукович, висловивши сподівання на подальшу взаємодію і продовження особистих контактів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ