Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Януковичу не до піару - все про Україну гризеться

Народний депутат Ганна Герман у коментарі УНІАН повідомила, що упродовж останнього тижня виборчої кампанії кандидат на пост Президента України, голова Партії регіонів Віктор Янукович не витрачатиме кошти та енергію на «яскраві «піари», а вдосконалюватиме свою президентську стратегію розбудови країни. Про це повідомив сайт Львівської обласної організації Партії регіонів.


«Віктор Федорович буде займатися тим, як розбудовуватиме Україну після виборів. Це, підкреслюю, основне, чим він займатиметься у дні, що залишилися до 17 січня, і чим він вже займається. Не PR-акціями, не виставлянням себе, а розробкою конкретних кроків як президента для покращення життя людей», - зазначила депутат-регіонал.

За її словами, особливо актуальним питанням є підвищення заробітних плат і пенсій, боротьба з бідністю. «А це є його основна мета як президента. Він дав слово, що за дві президентські каденції в Україні не буде бідних людей, і держава вийде у двадцятку найбільш розвинених країн світу», - нагадала Г. Герман.

Вона зауважила, що зараз В. Янукович працює над стратегіями, програмами, механізмами, конкретними кроками подолання бідності. «Політик не вдається до того, щоб викидати гроші і енергію на дешеві «піари». Він уже займається тими кроками, які як президент зробить для відродження економіки, створення робочих місць, підвищення зарплат, пенсій та покращення рівня життя українців», - повідомила парламентарій.

На її думку, кандидати у президенти, які витрачають на PR-акції багато коштів, роблять велику помилку. «Це злочин перед народом. Це злочин перед країною, яка перебуває у страшній борговій ямі. І коли ми дізнаємося, що російським артистам одна з кандидаток платить десятки мільйонів доларів лише за те, щоб вони приїхали в Україну і її рекламували на концертах, вважаємо – це злочин перед народом, це розбазарювання державних грошей, які необхідно було б акумулювати на допомогу бідним», - сказала Ганна Герман.

«Ми не будемо витрачати гроші на ведення якихось «яскравих» PR-кампаній. Ми намагаємося якнайбільше допомогти людям», - підкреслила заступник лідера Партії регіонів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ