Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Явка на ЗНО із англійськох - 94%

За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з англійської мови взяло 78 830 осіб, що становить 94 % від загальної кількості зареєстрованих, передає прес-служба УЦОЯО.

Вчора, 29 травня, відбулось ЗНО із англійської мови.

20 учасників зовнішнього незалежного оцінювання не змогли потрапити у пункт тестування через запізнення, 13 – через відсутність одного з обов’язкових документів. Проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування забезпечувало 13 849 осіб. За дотриманням процедури зовнішнього незалежного оцінювання спостерігало 89 громадських спостерігачі і 6 представників засобів масової інформації.

Як повідомляло Гал-інфо, вчора було опубліковано правильні відповіді на тест із англійської мови.

Додамо, учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з англійської мови через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії.

Для цього необхідно протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву. Детальніше про умови участі в додатковій сесії – у відповідному розділі.

Звертаємо увагу, що учасники зовнішнього незалежного оцінювання з Красногорівки Донецької області, які не змогли взяти участь в тестуванні з англійської мови через військові дії, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. З питань реєстрації для участі в додатковій сесії радимо звертатися до Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО триває від 23 травня до 16 червня. Наступне ЗНО вже завтра, 31 травня, із математики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ