Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Яворівчани переживають, чи надійна протипожежна безпека у 24 механізовані бригаді

Трагедія, що сталася у військовій частині, що в селі Старичах Яворівського району Львівської області, де під час пожежі загинув офіцер, засмутила місто Яворів. Водночас мешканці занепокоїлися тим, чи надійна протипожежна безпека у 24 механізованій бригаді імені Короля Данила, дислокованій у райцентрі.

Як довідався сьогодні, 20 листопада власкор Гал-інфо від старшого офіцера відділення морально-психологічного забезпечення 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила, майора Руслана Ліщука, для командування Королівської бригади протипожежна безпека на території військової частини стоїть серед першочергових завдань.

«Інспекція з цього приводу була ще на минулому тижні: все гаразд, будівлі відповідають нормам. Про це доповів командуванню головний інспектор, підполковник Василь Багров. Цілодобово перебуває у бойовій готовності пожежний взвод, до якого входять: особовий склад – 25 військовослужбовців, три пожежні автомобілі, проблем з пальним немає», – пояснив майор.

На запитання журналіста, чи оснащені у випадку біди офіцерський гуртожиток, чотири казарми, розташовані за територією військової частини – біля житлових будинків, – старший офіцер Руслан Ліщук відповів ствердно. Мовляв: у там, де проживають контрактники, – сучасні протипожежні системи та вогнегасники, наявні пожежні гідранти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ