Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Європейських партнерів закликають до співпраці, щоб покарати росію за екозлочини

Компанія «Center LTD» налагодить співпрацю з Брюсселем з метою оперативного та якісного документування екологічних злочинів росіян.

Через постійні обстріли, вибухи та пожежі вже фіксують забруднення повітря, поверхневих і підземних вод та ґрунту. Утворюються канцерогенні відходи так звані military waste. І це зашкодить не лише нашій державі, а й усій Європі. Всі ці порушення з боку росії вже фіксують. Зокрема моніторингом показників займається компанія «Center LTD». Адже вона має сучасну акредитовану лабораторію, яка відповідає усім вимогам європейського законодавства.

Напередодні, під час візиту до Львова мера Брюсселя Філіппа Клоуза, в компанії домовились про додаткову співпрацю в напрямку екологічного моніторингу.

"Сьогодні, на зустрічі з Філіппом Клоузом обговорили можливість створення на базі нашої вимірювальної лабораторії центру моніторингу та фіксування злочинів проти довкілля. Закликали до ініціативи поширення екологічної інформації, щоб факти про екологічні злочини в Україні стали відомі у всьому світі, та були використані проти країни агресора в судах", - зокрема повідомив в коментарі радіо Львівська хвиля, директор компанії «Center LTD» Олег Бота.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ