Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Юні артисти з громад Львівського району на гастролях зібрали понад 7 тисяч євро для сиріт

Мистецькі дитячі колективи Городоцької та Великолюбінської громад виступили із підсумковим галаконцертом «Дітям-сиротам захисників України» у Львівському палаці мистецтв.
Фото: ЛОР

Як повідомляють у Львівській облраді, діти нещодавно повернулися із концертного турне містами Іспанії, яке організувала ГО «Ангел віри» за підтримки Львівської районної ради, Львівської обласної ради та Львівської обласної військової адміністрації.

Концерт відбувся як підсумковий захід міжнародного благодійного проєкту, реалізованого юними артистами восени цього року.

У межах благодійного туру діти зібрали 7 445 євро. За словами голови організації «Ангел віри», депутатки Оксани Лучко, кошти будуть спрямовані на потреби дітей-сиріт.

«У співпраці з органами самоврядування Городоцької та Великолюбінської громад ми закупимо необхідні товари для дітей-сиріт. Благодійний проєкт створювався та реалізовувався спільно з дітьми заради дітей. Ми популяризуємо українське, навчаємо молодь шанувати власну культуру, допомагати один одному та досягати успіху» наголосила Оксана Лучко. 

Голова комісії питань культури, інформаційної політики та промоції Святослав Шеремета привітав організаторів проєкту, а також усіх присутніх працівників культури з професійним святом. Від Львівської обласної ради він подякував викладачам та вихованцям мистецьких шкіл.

Відзнаки отримали викладачів Великолюбінської дитячої мистецької школи Оксана Лучко та Наталія Жила, директорка Городоцької дитячої мистецької школи Зоряна Дунас, викладачі Ліліану Бабкевич та Неонілу Бабкевич, керівник Народного танцювального ансамблю «Галичина» Данута Рожко.

«Ці люди впевнено тримають культурний фронт. Разом з вами – професійними педагогами та відповідальною молоддю, ми будемо продовжувати пропагувати нашу культуру у всьому світі зараз та після перемоги», – підсумував голова депутатської комісії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ