Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Юні шахісти Львівщини та іноземні військовослужбовці змагались у товариському турнірі

20 липня у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулась «Товариська матчева зустріч», присвячена відзначенню Дня шахів.

У заході брали участь кращі вихованці спортивних шкіл та клубів Львівщини, члени юнацької збірної команди України та військовослужбовці іноземних держав, які беруть участь в міжнародних військових навчаннях на Яворівському полігоні.

На турнірі також були присутні почесні гості – тренери збірної команди України з шахів і міжнародні гросмейстери. Серед них заслужений тренер України, ФІДЕ сеньйор тренер, міжнародний майстер Володимир Грабінський, заслужений майстер спорту України, міжнародний гросмейстер Андрій Волокітін, міжнародний гросмейстер, багаторазовий переможець та призер Європейських та світових шахових турнірів, старший тренер збірної команди Львівської області, заступник президента  ГО «Львівська обласна шахова федерація» Назар Фірман та багато інших.

У дружній атмосфері 15 кращих шахістів змагались з іноземними військовослужбовцями, серед них представники Канади, Данії, США та Литви. Очільники та держслужбовці Львівщини також зіграли в шахи з військовослужбовцями. Зокрема, заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради Петро Жукровський, начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як.

Наприкінці турніру відбулось нагородження переможців та екскурсія на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Нагадаємо, в готелі «НТОН» впродовж 21-22 липня відбудеться «Шаховий фестиваль» серед дорослих, юнаків і молоді.  

Додамо, організаторами заходів з нагоди Дня шахів на Львівщині виступили: управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Львівська обласна шахова федерація.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ