Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юрій Хом’як: Влада Львова занедбала Залізничний район

Ситуація у Залізничному районі Львова дійсно складна незважаючи на те, що саме цей район можна назвати воротами Львова. Про це в коментарі розповів кандидат в депутати до Львівської міської ради від політичної партії «Слуга Народу» Юрій Хом’як.
Фото Олена Ляхович

«Іноземці, які приїздять до Львова потягом, найперше вітає Залізничний район. Однак, цей район на сьогодні є дещо депресивним. Там є цілі низка проблемних питань, які потребують нагального вирішення і мені дійсно незрозуміло чому роками цього не робили.

Тут критично мало зелених зон і місць для сімейного відпочинку. В районі бракує спортивних і дитячих майданчиків. Інфраструктура, стан хідників, облаштування прибудинкових територій і, навіть, освітлення вулиць, залишають бажати кращого. Мені дуже дивним є принцип вибіркового фінансування районів, коли один район міста отримує більші преференції, а інший, як Залізничний, залишається недофінансованим.

Останнім часом я посилено вивчаю проблемні питання цього району і вже навіть маю певні пропозиції щодо їх вирішення. Усе можливо, якщо не боятися брати на себе відповідальність за результат. Часто саме відповідальності бракує депутатам і чиновникам», - сказав Юрій Хом’як.

Нагадаємо, раніше Юрій Хом'як заявляв, що влада Львова повинна працювати на громаду. Для цього потрібно максимально залучати громаду міста до владних процесів та прийняття рішень на місцевому рівні

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ