Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З бюджету Львова виділили 1,4 млн грн Буську, Золочеву, Жидачеву та Дрогобичу

1/2
Виконавчий комітет Львівської міськради сьогодні, 14 вересня, затвердив зміни до міського бюджету Львова на 2016 рік. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Як пояснив директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук, за рахунок вільного залишку бюджетних коштів видатки збільшили на 4 646,6 тис. грн.

Відповідно, 359 тис. грн виділили адміністративно-господарському управлінню для забезпечення територіальних підрозділів Центру надання адміністративних послуг канцтоварами, на поточний ремонт та інші господарські потреби.

2 млн 833,6 тис. грн виділили управлінню соціального захисту. З яких 93,6 тис. грн передбачено на встановлення охоронної сигналізації у Галицькому та Личаківському відділах соціального захисту. Ще 2 740 тис. грн – на одноразову допомогу сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО, інвалідам І-ІІ групи з числа військовослужбовців на оформлення квартир, які їм надано як черговикам міської ради.

Окрім того 1 405 тис. грн субвенцій з міського бюджету скерують на вирішення соціально-економічних проблем міським бюджетам інших міст Львівщини. А саме: Буську – 350 тис. грн, Золочеву – 320 тис. грн, Жидачеву – 35 тис. грн, Дрогобичу – 700 тис. грн.

49 тис. грн виділили Шевченківській районній адміністрації на видатки фонду охорони навколишнього природного середовища для проведення озеленення у проїзді Автобудівельників.

Також 35 тис. грн виконком перебачив на розроблення промоційного ролика «Програма розвитку регбі-5 у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова».

200 тис. грн передбачено на забезпечення фестивалю національного кіно «Лемберг сінема фест» та міжнародного театрального фестивалю «Золотий лев – 2016».

250 тис. грн – на встановлення сигналізації, ремонт музичних шкіл, програмне забезпечення та придбання канцтоварів для установ культури та мистецтва Львова.

Окрім того ще 420 тис. грн виділили на одноразової матеріальної допомоги отримає бронзовий призер ХХХІ Олімпійських ігор в Ріо-де-Женейро Тарас Міщук.

Остаточне рішення щодо виділення коштів з міського бюджету завтра, 15 вересня, на пленарному засіданні Львівської міськради прийматимуть депутати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ