Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Забезпечення житлом ВПО, "Тиждень здоров'я" у Стрию, перемога борчинь: зведення ЛОВА

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький у своєму ранковому зведенні ​​розповів про головні події в області, що трапились за минулу добу.

Доба в області минула без тривог. Дякуємо за це нашим захисникам і захисницям на всіх напрямках.

Заклад середньої освіти в Моршині тепер носитиме ім'я нашого захисника Констянтина Малецького. Таке рішення ухвалили депутати Моршинської міської ради під час засідання сесії. Воїн загинув 25 січня 2023 року в бою під Бахмутом. Його посмертно нагородили орденом «За мужність» II ступеня.

Напередодні відбулась зустріч представників Львівської ОВА, Державної прикордонної служби України з членами волонтерських організацій Львівської області, щоб вдосконалити співпрацю, а також узгодити шляхи вирішення проблемних питань, зокрема щодо перетину державного кордону.

У співфінансуванні з обласного бюджету громади Львівщини реалізують 13 проєктів з підвищення енергоефективності. 

Львівська ОВА запускає новий навчальний проєкт «Школа учасника закупівель» для представників бізнесу. Поділяться як теоретичними, так і практичними знаннями. Програма та посилання для реєстрації.

Збірна борчинь Львівщини перемогла на чемпіонаті України. За результатами змагань здобули одну золоту, чотири срібні та чотири бронзові нагороди. За нагороди управління молоді та спорту Львівської ОВА сумарно виплатить спортсменкам грошових винагород на 51 тисячу гривень. 

Стоматологічне відділення Дрогобицької поліклініки отримало стоматологічну установку, безтіньову лампу, помпу для відсмоктування слини, автоклав для стерилізації стоматологічних інструментів, пакувальну машину, компресор для повітря, ультразвукову лампу та дві рентгенівські трубки, а також захисні маски, протигази та ковід-тести. Допомогу надала французька благодійна організація Alliance Occitanie Ukraine у партнерстві з ГО «Народна самооборона Львівщини».

Красненську громаду, що у Золочівському районі, прийняли до Асоціації «Енергоефективні міста України». Попереду – співпраця з Асоціацією, донорами та міжнародними організаціями в розробці та реалізації проєктів з підвищення енергоефективності та розвитку громади. Станом на зараз Асоціація об’єднує понад 90 міст та громад з усіх регіонів України.

Міжнародна організація з питань міграції запускає пілотний проєкт забезпечення доступним житлом ВПО. Бенефіціарами програми, окрім ВПО, є також територіальні громади, адже донори передбачають заходи підтримки й для них. Більше про це – тут

Оброшинська громада підписала договір про співпрацю з обласним центром комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Святого Пантелеймона. Звертатись у центр можуть особи з інвалідністю віком до 45 років. Усі послуги безкоштовні. Деталі за номером: 096 91 19 507.

У Стрийській громаді наступного тижня проведуть «Тиждень здоров'я». Його організовує Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрия. У середу, 17 травня, з 13:00 до 16:00 лікарі-онкологи Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру проводитимуть обстеження родимок. У четвер психологи надаватимуть консультації. Усі послуги – безкоштовні. Щоб записатись на прийом, телефонуйте: 050 48 91 139 та 067 26 10 701.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ