Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Загинуло двоє хлопчиків: одного привалила антресоль, іншого - вкусила бджола

Двоє хлопчиків загинуло 18 серпня внаслідок трагічного збігу обставин на Тернопіллі. Нещастя сталося у Чортківському та Шумському районах. Повідомив відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На 3-річного малюка із Чортківщини впала антресоль від меблевої стінки. На момент нещастя дитина перебувала вдома із на кілька років старшими братом та сестрою, матері не було. Хлопчик грався і виліз на верхню полицю серванта. Не втримавши рівноваги, впав, а зверху на нього полетіла дерев’яна антресоль. На крик прибігли інші діти. Рятуючи братика, старший хлопчик підняв тягар і вивільнив малюка з під-нього. Травмований хлопчик зміг піднятися, вийшов на вулицю, де помер від отриманих травм. Про нещастя найстарший із дітей розповів сусідам, які й викликали швидку.

На Шумщині біда сталася із 7-річним хлопчиком. Він грався на вулиці, де його, найімовірніше, вкусила бджола. Про це дитина встигла розповісти бабусі, прибігши у паніці додому. За словами пенсіонерки, на руках якої малюк й помер, у нього набрякли руки та обличчя. Попередня причина смерті – гостра алергічна реакція на укус бджоли.

Інформацію про обидва нещастя правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Тіла дітей направлені на судово-медичну експертизу.

Відтак правоохоронці закликають батьків не легковажити безпекою дітей, не залишати їх одних, особливо в місцях, які потенційно можуть нести загрозу. Відволікшись на хвилину, потім можна все життя шкодувати про це!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ