Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Волинь

Заповідник «Давній Пліснеськ» нарешті отримав керівника

Сьогодні, 25 квітня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати підтримали призначення переможця конкурсу на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Адміністрація історико-культурного заповідника «Давній Пліснеськ», передає кореспондент Гал-інфо.

Депутати призначили Володимира Шелепа директором комунального закладу Львівської обласної ради «Адміністрація історико-культурного заповідника «Давній Пліснеськ» строком на 5 років з дня прийняття рішення.

Голова Львівської облради повідомив, що усі конфлікті питання щодо переможця врегульовані.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 29 листопада 2016 року, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати не підтримали переможця конкурсу Володимира Шелепа на посаду директора комунального закладу.

Про себе претендент на посаду повідомив, що він професійний археолог  і тривалий час працював у заповіднику. Однак депутати мали певні питання до нього. Голова фракції БПП Катерина Кеньо поцікавилася, чи це правда, що він взяв на роботу Володимира Левика, якого у 2013 році звинувачували у спробі розгону Євромайдану у Львові.

З цього приводу думки депутатів розділились. Одні депутати заявляли, що Володимир Шелепа справді професіонал і його потрібно підтримати як переможця конкурсу.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин сказав, що він не згоден з рішенням взяти на роботу Левика і буде голосувати проти.

Оскільки фракція БПП не підтримали це питання, воно не набрало необхідної кількості голосів.

Додамо, що це питання неодноразово переносили у порядку денному.

Довідка Львівської облради:

Шелеп Володимир Михайлович: 1987 р.н., громадянин України, повна вища освіта за спеціальністю «Археологія», стаж роботи у сфері культури – 4 роки 2 місяці. На даний час призначений виконувачем обов’язків директора КЗ ЛОР «Адміністрація історико-культурного заповідника «Давній Пліснеськ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ