Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Заступник Глави АПУ Дмитро Шимків взяв участь у відкритті фабрики Lipton у Київській області

Заступник Глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків взяв участь в урочистому відкритті компанією Unilever чайної фабрики Lipton у Гостомелі Київської області. Про це повідомили в прес-службі Президента України.

Переговори стосовно можливості інвестицій компанії Unilever в Україну розпочав Дмитро Шимків у 2015 році. Наприкінці того ж року Рада директорів Unilever прийняла позитивне рішення стосовно цього питання.

«Відкриття чайного виробництва одного з топ-3 світових виробників товарів повсякденного вжитку – Unilever – це знакова подія для нашої країни. Інвестиції компанії сприятимуть соціально-економічному розвитку Київського регіону, а саме смт. Гостомель. Поміж іншого, йдеться про розвиток інфраструктури Гостомеля та створення нових робочих місць», - зазначив Дмитро Шимків.

Заступник Глави АПУ додав, що реалізація інвестиційних проектів подібного рівня свідчить про визнання зусиль української влади з розбудови нової України. 

Сьогодні ж Президент Петро Порошенко провів зустріч з Головою концерну Unilever Полом Полманом, який перебуває в Україні у зв’язку з відкриттям нового заводу в Гостомелі та назвав прихід в Україну такого потужного інвестора як Unilever «добрим знаком і свідченням успішності наших реформ».

З моменту виходу компанії Unilever на український ринок у 1993 році це найбільший її інвестиційний проект. Річний обсяг виробництва чаю складе 1600 тон з можливістю подальшого розширення для забезпечення внутрішнього та експортних ринків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ