Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра у Львові стартує Майстерня міста 2021

З 26 по 30 серпня у Львові буде проходити Майстерня міста. Цьогоріч вона пройде вдесяте під гаслом "Будуємо зв’язки, бо нам тут жити" та залучить 9 громадських організацій і департаментів ЛМР для спільного творення і змін міста з мешканцями.

Перший день Майстерні міста пройде у Горіховому гаю на площі біля Lviv Film Center, куди організатори запрошують усіх жителів Франківського та прилеглих районів.

Спільно з мешканцями команда Майстерні міста проведе реновацію бетонних клумб, які знаходяться на площі біля Кіноцентру та перетворить їх на зручні місця для сидіння. На учасників чекатиме почастунки, а також спеціальна окрема програма для дітей, де вони зможуть маркувати площу та брати участь у різних іграх.

Протягом дня на локації також будуть безліч обговорень та лекцій. ГО «Львівський блок» ініціює лекцію про циркулярні ресурси у місті, а GIZ Ukraine матиме бесіду із мешканцями міста про їхнє бачення розвитку Львова в подальшому.

ФЕЕ, представники ЛМР та GIZ Ukraine розкажуть про те, як можна зекономити на витратах на опаленні завдяки співфінансуванню програм.

Туристичний інформаційний центр створить карту, на якій кожен мешканець зможе поділіться цікавими, але маловідомими локаціями у себе на районі і таким чином долучиться до ініціативи добросусідства. 

Садівники Львова проведуть екскурсію та розкажуть жителям про таємниці парку Горіховий гай. 

Вхід на локації Горіхового гаю вільний. Орієнтири - прапори Майстерні міста.  Попередня реєстрація.

Також організатори нагадують за можливість виграти електросамокат від IT-компанії Intellias та сертифікати від компанії E-wings. Для цього учасникам необхідно: 

  • Отримати карту квесту на локації ММ’21 або написати повідомлення на сторінку Майстерня міста у Facebook або Instagram.

  • Протягом ММ’21 зробити мінімум один сторіс у Instagram з тегом @maisterniamista або написати пост у Facebook з тегом сторінки Майстерня міста @maisterniamista.

  • Після заходу потримати у волонтера спеціальну наліпку для карти. Надіслати у повідомлення сторінки Майстерня міста у Facebook або Instagram фото своєї карти квесту 30 серпня до 23:00. Організатори підрахують бали і озвучать ім’я переможця 31 серпня.

Детальна інформація на сайті http://city-institute.org/majsternia-mista-2021-osoblyvosti-lokatsii-ta-prohrama-2/ та на сторінці Майстерня міста у Facebook - https://www.facebook.com/maisterniamista/?ref=page_internal

Подія організовується КУ Інститут міста в рамках проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» у Львові, що реалізується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit GIZ GmbH» за дорученням Урядів Німеччини на Швейцарії.

Партнери події: сервіс прокату E-wings, IT-компанія Intellias, компанія Galicia, мережа пекарень-кондитерських SHOco.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ