Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“Зелене місто“ займеться будівництвом нового сміттєзвалища

Сьогодні, 9 квітня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було прийняте рішення стосовно будівництва нового полігону твердих побутових відходів для потреб Львівської міської територіальної громади.

Виконавчий комітет постановив Львівському комунальному підприємству “Зелене місто“ здійснити комплекс заходів для будівництва нового полігону твердих побутових відходів для потреб Львівської міської територіальної громади. 

У ЛКП “Зелене місто” мають визначити з урахуванням регіонального плану управління відходами місце або місця майбутнього будівництва полігону твердих побутових відходів на території Львівської області та здійснити необхідні заходи щодо оформлення та отримання земель у власність або користування у встановленому порядку. 

Крім цього, ЛКП має забезпечити розроблення та затвердження у встановленому порядку необхідної проектно-кошторисної документації для будівництва полігону твердих побутових відходів, проведення державної експертизи, а також здійснення оцінки впливу на довкілля відповідно до Закону України “Про оцінку впливу на довкілля“.

Видатки для будівництва нового полігону твердих побутових відходів здійснюватимуться у межах коштів, передбачених у вигляді внесків до статутного капіталу Львівського комунального підприємства “Зелене місто“ та/або коштів, залучених в третіх осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ