Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зеркаль пояснила відмову від посади в АП

Заступниця Міністра закордонних справ Олена Зеркаль повідомила, що залишається працювати у МЗС, і пояснила відмову від посади в Адміністрації Президента тим, що її ціллю є просування та захист інтересів України – а кар’єрні рішення не мають йти в розріз з власними цінностями та принципами. Про це Зеркаль написала в Facebook, передає УНН.

"Перш за все, моя посада і роль у дипломатичній службі не змінилися - заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції. Я дуже люблю те чим я займалася, займаюся і, сподіваюсь, далі буду займатися", - написала Зеркаль.

З її слів, усі важливі проекти її професійного життя стосуються утвердження верховенства права в Україні, у відносинах з партнерами і в світі — тривалі процеси, які вимагають витримки і виваженості.

"Посади важливі у контексті досягнення цілей, моєю ціллю є просування та захист інтересів України. А кар’єрні рішення не мають йти в розріз з власними цінностями та принципами.Тому, після проведеної інавгурації, підготовки та проведення 19 двосторонніх зустрічей Президента продовжую реалізацію визначених завдань та задумів у Міністерстві закордонних справ. У нас багато викликів, справ та ідей, якими треба займатись щодня", - зазначила дипломат.

Вона підкреслила, що зовнішня політика – це спільна справа Президента та МЗС, і тут взаємодія, конструктив і взаємоповага є критично важливими.

"Наступний важливий пункт у моєму календарі - 25 травня, Гамбург. Міжнародний трибунал з морського права оголосить рішення щодо наших військових кораблів та наших моряків, яких треба повернути домів (додому - ред.). А вже з самого початку червня - двотижневі слухання у Гаазі", - зазначила вона.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ