Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Змінювати країну слід починати на місцях - Дмитро Добродомов

У неділю, 20 вересня, народний депутат України, лідер політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов уже вдруге від моменту свого обрання до парламенту відзвітував перед виборцями. Під час зустрічі Добродомов розповів про підсумки 10 місяців своєї роботи у Верховній Раді України.

Народний депутат та лідер Громадського руху «Народний контроль» Дмитро Добродомов відзвітував перед виборцями Львова

 

Зокрема, мова йшла про законодавчу роботу, антикорупційну діяльність на посаді Секретаря парламентського Комітету з питань протидії і запобігання корупції, інші громадсько-політичні ініціативи.

Зазначимо, Дмитро Добродомов став народним депутатом України перемігши як самовисуванець у одномандатному виборчому округу №115 (Сихівський та Личаківський районів, та м. Винники).
Серед своїх основних досягнень нардеп назвав закони про діяльність антикорупційного бюро, про мораторій на вивіз українського лісу-кругляка, проект постанови про необхідність встановлення пильного парламентського контролю над розслідуванням злочинів під час Революції Гідності.

Додамо, також Добродомов є співавтором 42 законодавчих ініціатив, 33 проектів законів, 9 проектів постанов.

Лідер політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» повідомив своїм виборцям про те, що він зупинив членство у фракції БПП, насамперед через те, що не задоволений пасивною позицією найбільшої парламентської партії у виконанні вимог суспільства.

Зараз у Верховній Раді створено між фракційне об’єднання «Народний контроль» до складу якого увійшли народні депутати Дмитро Добродомов, Андрій Антонищак, Олег Мусій, Богдан Матківський, Євген Рибчинський та Олексій Мушак.

За словами Добродомова, найближчі місцеві вибори мають забезпечити оновлення місцевої влади: «До органів місцевого самоврядування мають прийти журналісти, волонтери, громадські діячі, соціально-відповідальні підприємці ті, люди, які вже довели свою ефективність на місцях». Саме таких людей об’єднала політична партія «Громадський рух «Народний контроль», яка братиме участь у місцевих виборах з метою запровадити в українську політику принципи Майдану: відкритість, самоврядність, справедливість.

Під час зустрічі, у якій взяло участь кілька сотень львів’ян, Дмитро Добродомов повідомив, що на прийдешніх місцевих виборах кандидуватиме на посаду міського голови Львова. Позаяк нардеп певен, змінювати країну слід починати на місцях. 

Також під час зустрічі було представлено команду «Народного контролю», що братиме участь у місцевих виборах. Серед кандидатів – відомі громадські діячі, активісти Майдану, журналісти, волонтери, соціально-відповідальні підприємці. 

Нагадаємо, за 10 місяців роботи у Верховній Раді України Дмитро Добродомов увійшов у ТОП-5 найвідповідальніших депутатів за версією громадсько-політичного проекту «СЛОВО І ДІЛО», за результатами моніторингу громадянської мережі «ОПОРА», Добродомова визнано найактивнішим депутатом-мажоритарником Львівщини, за підсумками Центру експертних досліджень «ТЕМА», потрапив у п’ятірку «Найкращих народних депутатів від Львівщини», увійшов у перелік найбільш відкритих і відповідальних депутатів, які постійно звітують про свою роботу. За версією громадського руху «ЧЕСНО» та Інтернет-порталу VoxUkraine має один з найвищих показників рейтингу «Депутати-реформатори»: 95,45 балів із 97,75 можливих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ