Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

Садовий починає інвестувати у майбутню виборчу кампанію?

Сьогодні, 15 листопада, міський голова Львова Андрій Садовий відвідав ділянку на Сихові, де ведуться підготовчі роботи для будівництва тренувальної бази до Євробаскету 2015 року. Зокрема, він зазначив, що з-поміж різних можливих пропозицій для будівництва обрали саме цю ділянку, адже вона розміщена у найбільшому житловому мікрорайоні Львова. Вартість проекту – 55,5 млн грн інвестицій держави.

Він зазначив: "Це все будує держава, а місто сприяє і допомагає. Враховуючи, що це державні кошти, до цього буде особлива увага".

«Були різні пропозиції, але цей район найбільший, тому ця спортивна споруда, яку тут збудують, спершу буде тренувальною базою до Євробаскету-2015, а потім буде діяти як спортивна школа», - сказав Садовий.

Він також додав, що у цій школі тренуватимуться не лише діти із Сихова, але й діти з інших районів Львова, адже вже наступного року має бути вирішено питання і транспортної розв’язки через будівництво трамвайної колії до  Санта-Барбари.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, міський голова Львова почав активну підготовку до наступних мерських виборів. Як результат, відбулася зміна голів районних адміністрацій.

Так, досвідчена та віддана міському голові Ірина Маруняк перейшла з посади голови Галицької адміністрації на Сихів, там, де мешкає основний електорат Андрія Садового.

27 серпня, під час брифінгу міський голова повідомив журналістам, що з призначенням Маруняк на посаду життя на Сихові якісно змінилося.

Також додамо, 27 серпня, на вул. Стрийській, 61 за сприяння благодійної фундації «Відкриті серця» та за участі міського голови урочисто відкрили унікальний майданчик для дозвілля усієї родини. Відповідаючи на запитання Гал-інфо, чому такий майданчик встановили саме у Сихівському районі, мер відповів, що «отримав таку вказівку з неба».

Нагадаємо, що вибори міського голови відбуватимуться у 2015 році.

Фото - Павло Паламарчук

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ