Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий переконаний, що отримує вказівки з неба

У Львові за сприяння благодійної фундації «Відкриті серця» відкрили унікальний майданчик для дозвілля усієї родини. Урочисте відкриття відбулося учора, 27 серпня, на вул. Стрийській, 61 за участі міського голови Андрія Садового. Відповідаючи на запитання Гал-інфо, чому такий майданчик встановили саме у Сихівському районі, мер відповів, що «отримав таку вказівку з неба». Додамо, що Сихів - район, який вважається головним місцем дислокації електорату Андрія Садового.

Додамо, що Сихів - район, який вважається головним місцем дислокації електорату Андрія Садового.

«Це багатофункціональний майданчик для тих, хто любить у м’яча побавитись чи попідтягуватися – це дуже красиво», - пояснив Андрій Садовий.

Тепер, на думку міського голови, біля майданчику бракує лише благоустрою: «Треба благоустрій, щоб було більше зелені».

Для цього Садовий пообіцяв домовитись з головою Сихівської райадміністрації Іриною Маруняк.

«Ми домовимось і проведемо спільну толоку, щоб висадили тут більше дерев, щоб мешканці відчували цей майданчик своїм, щоб це був спільний продукт», - сказав Садовий.

На запитання Гал-інфо чому для обладнання унікального майданчика обрали саме Сихівський район, Андрій Садовий відповів: «Тому що в Сихові такого красивого майданчика немає. Я маю на увазі район вул. Броньової».

На наше запитання, чи є такі майданчики у інших районах міста, Андрій Садовий повідомив, що інформацію про те, де ж саме потрібен такий унікальний майданчик, він отримав з неба.

«Знаєте, так з неба сказали, що має бути тут і тут зробили. Я думаю, що він тут дуже потрібний», - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, міський голова Львова почав активну підготовку до наступних мерських виборів. Як результат відбулася зміна голів районних адміністрацій.

Так, досвідчена та віддана міському голові Ірина Маруняк перейшла з посади голови Галицької адміністрації на Сихів, там, де мешкає основний електорат Андрія Садового.

Учора, 27 серпня, під час брифінгу міський голова повідомив журналістам, що з призначенням Маруняк на посаду життя на Сихові якісно змінилося.

Фото: waking-up.org

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ